Món Esport
El Cornellà nega que estigués al corrent de cap pacte amb l’Eldenc
  • CA

 

Cornellà no estava al corrent de cap pacte amb l’Eldenc. Així ho ha assegurat l’entrenador del club verd, Jordi Roger, en declaracions a El Món, després que el president de la gestora de l’Eldenc, David Aguilar, hagi culpat el Cornellà de conèixer les apostes que suposadament van alterar els resultats en el grup 3 de la Segona Divisió B. La màfia calabresa ha estat assenyalada per arreglar partits del club alacantí.

  

Així, Roger ha desmentit contundentment que ni el club ni els seus jugadors estiguessin al corrent de res: “Ni de conya”, ha opinat. Consultat per aquest diari, el tècnic de l’equip verd ha afegit que el club està “al marge de tot”, tal i com explicarà en un comunicat al llarg d’aquest dimarts. “És un problema intern de l’Eldenc, no nostre”, ha reiterat Roger.

A més, Roger ha recordat que el resultat del Cornellà-Eldenc va ser de 3-1, quan se suposa que el club alacantí havia de perdre per més de tres gols (i, en aquest cas, va fer-ho per només dos), en el partit disputat el 19 de març al Nou Municipal cornellanenc.

 

En aquell enfrontament el Cornellà es va avançar per 3-0 (gols als minuts 15, 26 i 44), però Tabala va marcar pels visitants i va aconseguir el 3-1 definitiu en el minut 52.

El president de la gestora de l’Eldenc ha assegurat aquest dimarts que els jugadors del Cornellà “sabien que ens havien de guanyar per més de tres gols”. Segons ha afegit Aguilar, ell mateix va comentar-ho al president del Cornellà, Alejandro Talavera, dos dies després de jugar el partit: “Em va dir que van parlar amb la plantilla i que no havia passat res”.

 

D’altra banda, el futbolista de l’Eldenc Cheik Saad ha afirmat en declaracions a RAC-1 les sospites amb el Cornellà, ara negades pel seu entrenador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa