Món Esport
El Congrés viu la passió de la final de la Copa del Rei
  • CA

La disputa entre el Barça i l’Athlètic de Bilbao s’ha viscut avui al Congrés, poques hores abans que els dos equips juguin la final de la Copa del Rei a València. El portaveu de CiU a les Corts espanyoles, Josep Antoni Duran i Lleida, s’ha posat la samarreta blaugrana en una compareixença davant els mitjans de comunicació a l’exterior del Congrés, coincidint amb la celebració del Debat de l’Estat de la Nació espanyola.

En canvi, els diputats del PNB Josu Erkoreka, Pedro Azpiazu, Aitor Esteban, Emilio Olabarria, Jose Ramón Beloki i Joseba Agirretxea han pujat a un dels lleons que flanquegen la porta principal de les Corts espanyols i han penjat a l’estàtua una bufanda de l’Athlètic i han lluït camisetes de l’equip basc.

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder el PP i cap de l’oposició, Mariano Rajoy, han preferit no fer cap pronòstic sobre qui guanyarà la final. Així mateix, com a mostra de diplomàcia i “bon rotllo” entre companys de partit, la ministra de Defensa, Carme Chacón, i el diputat del PSE, Eduardo Madina, han intercanviat camisetes del Barça i l’Athlètic.

Duran ha advertit que amb un “1 a 0 en tinc prou”, Chacón ha vaticinat un 3 a 1 a favor dels catalans i Erkoreka creu que els bascos guanyaran per 3 a 2.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa