El Comitè Olímpic dels EUA anuncia mesures contra els nedadors implicats en l’aldarull a Rio

Blackmun: "Han defraudat els altres atletes, els americans i els nostres amfitrions a Rio"

El president del Comitè Olímpic dels Estats Units, Scott Blackmun, ha anunciat que prendrà mesures addicionals contra Ryan Lochte i els altres tres nedadors que van provocar aldarulls en una nit de festa a Rio, durant els Jocs Olímpics, i ha afirmat que han defraudat tant a altres atletes, com els seus compatriotes i als brasilers.

 

“Han defraudat els altres atletes, els americans i els nostres amfitrions a Rio. Prendrem més mesures quan tornem als Estats Units”, ha explicat Blackmun, destacant la gravetat del cas i assenyalant que el Comitè Olímpic nord-americà no es quedarà de braços plegats.

 

Lochte, guanyador del relleu 4×200 lliure, i els seus companys d’equip Gunnar Bentz, Jack Conger i Jimmy Feigen, estan acusats d’haver fingit davant de la policia un assalt fet per homes armats. Les càmeres de seguretat d’una gasolinera i una investigació de les autoritats brasileres van mostrar que els nedadors van destrossar un lavabo de l’estació de servei i van lliurar diners a guàrdies de seguretat armats que els havien impedit anar-se’n.

Nou comentari