Món Esport
El còctel de la victòria: la màgia de Messi i l’eficàcia del planter
  • CA

El Barça d’aquesta temporada continua encaixant les seves peces a la perfecció. L’estil dels grans cracks no desmereix la feina dels nois del planter que llueixen especialment durant aquesta pretemporada. L’equip de Pep Guardiola aquesta matinada ha guanyat el segon partit de la gira americana davant del Seattle Sounders, per un contundent 0-4 amb dos gos de Messi i gols de Jeffren i Pedro.

L’argentí, ajudat per les passades de Xavi, ha estat el principal protagonista de la primera part, quan ha anotat els seus dos primers gols d’aquesta pretemporada. L’equip de la primera part estava ple de titulars, mentre que a la segona han aparegut els joves de la Masia per acabar la feina. Primer ha marcat el veneçolà Jeffren Suárez i després Pedro Rodríguez aprofitant un rebuig.

Malgrat l’estadi del West Field eren ple de gom a gom, quasi 67.000 espectadors, i l’equip local ha gaudit de la primera oportunitat del partit, el Seattle Sounders s’ha vist eclipsat pel Barça. El partit d’avui, barreja de la genialitat i experiència dels crack i l’eficàcia dels nois del planter, ha funcionat. Ara toca jugar diumenge a San Francisco davant els Chivas Guadalajara, el darrer partit d’aquesta gira nord-americana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa