El Bèlgica-Portugal finalment es jugarà a Leiria

El partit, que havia de ser disputat a l'estadi de Heysel, ha estat cancel·lat "per motius de seguretat i precaució" i es disputarà a Portugal

El partit que havia d’enfrontar a les seleccions de Bèlgica i Portugal a l’estadi Rei Baduí (antic Heysel) de Brussel·les ha estat suspès per motius de seguretat, després dels atemptats d’aquest dimarts a la capital belga.

Segons ha informat la Federació Belga de Futbol, l’Ajuntament de Brussel·les ha demanat a l’organització del partit que se suspengués la celebració del matx del proper dimart 29 de març “per seguretat i precaució”, tenint en compte la proximitat de la tragèdia i el manteniment del nivell 5 d’alerta terrorista a la ciutat.

Després que arribessin a un acord, “i de moltes facilitats per part de la Federació Portuguesa” el partit es disputarà el mateix dia 29 a les 20:45 a l’estadi Dr. Magalhães Pessoa de Leiria, on juga l’equip local União Desportiva Leiria de Tercera Divisió.

La mateixa federació ha informat els aficionats que disposen d’una entrada pel partit que els diners seran retornats durant el mes d’abril.

Nou comentari