Món Esport
El Barcelona assalta l’inexpugnable fortí de Cornellà-El Prat
  • CA

El Barça ha acabat avui amb la imbatibilitat blanc i blava a casa, orgull dels espanyols. Els homes de Pep Guardiola s’han imposat amb contundent victòria (1-5) que els garanteix continuar ostentant el lideratge. A més, per primera vegada a la història un partit entre els dos rivals de la capital catalana acaba amb cinc gols del Barça.

L’Espanyol ha començat descarat i amb la porteria de Valdés com a únic punt de mira. Però el Barça no ha tardat a fer el paper de líder i geni del futbol que alguns ja li han adjudicat. Els nervis de l’espanyol han estat substituïts pel toc de gràcia del Barça que ha perdonat algunes ocasions.

No ha estat un partit excessivament dur, però sí escalfat. El bonic gol d’Osvaldo ha estat just per salvar l’honor, ja que de res ha servit davant de l’aportació del canari Pedro i el colofó final de Villa, cap dels dos han tremolat quan s’han trobat sols davant Kameni. De mica en mica, la igualtat inicial s’ha apagat, però l’afició mai ha abandonat l’equip.

Un dels altres protagonistes del derbi ha estat Iniesta, ovacionat a l’inici del partit i també quan Guardiola l’ha substituït.
Crònica del partit “minut a minut”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa