El Barça voreja la perfecció

Que no juguessin ni Messi ni Ibrahimovic no ha estat un obstacle perquè el Barça triomfés aquesta nit. Amb els gols de Piqué i Pedro, el campió d’Europa ha deixat el marcador amb un 2-0 i ha recuperat així el liderat del seu grup en el torneig. Els vuitens de final ja estan gairebé a tocar.

Després que dues de l’estrelles de l’equip fossin dubtes i davant de l’equip de Mourinho, el F.C. Barcelona es trobava amb un repte que podia escapçar les aspiracions a revalidar el títol. Però amb un joc intens que s’ha apropat a la perfecció, l’equip ha dominat el partit en els 95 minuts que ha durat. Al minut 10, Piqué ja ha adelantat el marcador. I al 25, el partit ja estava sentenciat amb el gol de Pedro, que ha culminat una jugada d’equip pensada per Xavi.

Gràcies a la victòria, el Barça està a punt de classificar-se quan només queda un partit en la lligueta. En l’ultima jornada se les haurà de veure amb el Dinamo de Kíev al seu camp, on amb un empat estarà matemàticament classificat per a la següent ronda.