Món Esport
El Barça vol una nit com la del 2001 contra l’Athletic
  • CA

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, vol tornar a viure una nit èpica com la de la temporada 2000-20001, quan els blaugrana van golejar per 7-0 l’Athletic Club de Bilbao, amb tres gols de l’aleshores jugador asturià. Aquest resultat serviria per donar la volta al 4-0 que els bascos van aconseguir divendres en l’anada de la Supercopa d’Espanya. El partit es juga aquest dilluns a partir de les 22:00 en directe per TV3.


Per intentar guanyar el cinquè títol del 2015, el segon d’aquesta temporada després de l’agònica victòria per 5-4 contra el Sevilla en la Supercopa d’Europa, el tècnic asturià sortirà previsiblement amb l’equip més semblant al de gala, ja que Jordi Alba i Neymar continuen lesionats.

Luis Enrique tornarà a disposar un mig del camp amb Rakitic, Busquets i Iniesta, i caldrà veure si Pedro acompanya de nou -o no- la davantera dels intocables Messi i Suárez. A darrere, Piqué i Mascherano tornarien a ser els centrals titulars, acompanyats d’Alves i Mathieu (o Adriano) als laterals. I a la porteria, malgrat els 8 gols encaixats en dos partits, Ter Stegen seria el teòric porter pels minuts de rodatge, en detriment d’un Claudio Bravo que encara no ha debutat aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa