Món Esport
El Barça viatja a Escòcia sense decidir el futur d’Eto’o
  • CA

El nou Barça de Josep Guardiola comença a treballar i ho fa, igual que la temporada passada, viatjant a Escòcia per preparar l’any esportiu. Guardiola ha dirigit una suau sessió d’entrenament a la Masia abans d’agafar l’avió cap l’escenari on enguany, el conjunt blaugrana durà a terme la pretemporada.

A l’expedició hi ha dos jugadors que podrien abandonar la concentració de Saint Andrews en qualsevol moment. Samuel Eto’o per un costat i Leo Messi per l’altre. En el primer cas, el jugador camerunès espera alguna oferta interessant per marxar del club desprès que Guardiola ja hagi anunciat que no compta amb ell. El davanter argentí, per la seva part, pot rebre l’ordre de disputar els Jocs Olímpics amb l’Argentina en els pròxims dies.

La primera presa de contacte amb la gespa de Saint Andrews tindrà lloc aquest mateix dilluns. A partir de dimarts, Guardiola ha programat sessions dobles d’exercicis per accelerar la posada a punt de cara a la prèvia de la Champions. Dijous, a les 19.45 (hora d’allà), el Barça disputarà el seu primer amistós contra l’Hibernian. El segon rival serà el Dundee United, dissabte a les 16.00. Després d’aquest partit, els blaugrana tornaran a Barcelona sense fer més nits a Escòcia.

Altres noms que són notícia a can Barça en les darreres hores són el d’Oleguer Presas que podria abandonar el club pròximament responent a una bona oferta de l’Ajax d’Amsterdam mentre Xavi, Puyol i Iniesta s’afegiran a la resta dels seus companys a partir de dimecres doncs encara estan de vacances després de jugar l’eurocopa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa