Món Esport
El Barça va pactar amb la UEFA no recórrer la multa per les estelades
  • CA

El F.C. Barcelona ha emès aquesta tarda un comunicat explicant que va pactar amb la UEFA no recórrer la multa de 30.000 euros que aquesta li va imposar per l’exhibició d’estelades i crits d'”independència” durant la final de la Champions a Berlín.

El Barça assegura que quan va tenir constància d’una possible sanció per part de la UEFA, els seus serveis jurídics van treballar amb un argumentari que, un cop enviat al màxim organisme europeu, “va convertir una possible sanció de tancament del Camp Nou i una amenaça latent contra el Club en una sanció econòmica mínima dins la reglamentació UEFA i sense cap amenaça futura”.

En el comunicat el club blaugrana explica que va comunicar a la UEFA de manera immediata que no estava d’acord amb la sanció, “en defensa del dret a la llibertat d’expressió del seus socis i aficionats, i que volia recórrer perquè es revisessin els fets ocorreguts per evitar que en un futur es produís la mateixa sanció, atès que la considerava injusta i desproporcionada“.

Però que abans de la finalització del termini per presentar el recurs, l’organisme europeu va acceptar el fet que el FC Barcelona no recorregués “a canvi d’una reunió de treball per una solució diplomàtica al màxim nivell, en una data pròxima per determinar”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa