Món Esport
El Barça traspassa Alen Halilovic a l’Hamburg
  • CA

Moviments d’última hora a les oficines del Barça. El jove Alen Halilovic, que aquesta temporada passada va jugar cedit a l’Sporting de Gijón, marxa traspassat a l’Hamburg de la Bundesliga alemanya per una xifra aproximada als 5 milions d’euros, tal i com va avançar TV3 el dimarts passat.

El futbolista, segons va avançar la Cadena SER, ja no es va presentar dimarts al matí a les proves mèdiques per les quals va ser convocat amb la resta de companys, amb permís del club per acabar de negociar la seva sortida. La proposta de l’Hamburg, que ja el va voler tenir cedit la temporada passada, l’ha acabat de convèncer i en les properes hores signarà el seu nou contracte, que el lligarà a un equip de la màxima categoria del futbol alemany, tal i com pretenia el croat.

El traspàs, que el club blaugrana ja ha confirmat, deixarà la possibilitat a l’entitat catalana de recuperar el jove talent balcànic per una xifra de 10 milions d’euros durant el primer any i de mantenir un dret de tempteig en un futur traspàs.

Halilovic va fitxar pel Barça l’estiu del 2014 com una gran promesa del futbol mundial. De fet, se’l va vendre com el nou Messi. La seva conducció de pilota i la seva meteòrica progressió el van dur, amb 18 anys, al Camp Nou per 2,2 milions d’euros, amb l’objectiu de formar-se al filial blaugrana de Segona Divisió i de pujar, en pocs anys, al primer equip.

Després d’una bona temporada al filial, tot i el descens a Segona B, el davanter va marxar cedit a l’Sporting de Gijón havent refusat l’interès del mateix Hamburg, tal i com Luis Enrique desitjava. Abelardo, persona de confiança del tècnic asturià del Barça, li va prometre minuts i formació, mentre el club català l’observava a distància curta. Dos anys després del seu fitxatge, l’entitat blaugrana ha decidit traspassar-lo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa