El Barça recuperarà la senyera en la samarreta de la segona equipació de la temporada 2015-2016, segons avança avui el diari ‘Sport’. Després de l’èxit de vendes de l’elàstica quatribarrada de la temporada 2013-2014 -la més venuda de la història-, l’empresa Nike ha decidit tornar a donar protagonisme a la bandera catalana en la segona equipació de cara a la temporada vinent. Per davant serà totalment groga, i la senyera apareix al darrere.

En l’actual curs la senyera apareix per primer cop al davant, a la zona del coll, en la primera equipació -la blaugrana. I la samarreta quatribarrada s’ha aparcat només per a “ocasions excepcionals”, segons va informar el club, com ara pels actes del Tricententari. Al setembre el Barça va jugar amb aquesta equipació “especial” el partit al Camp Nou contra l’Athletic de Bilbao, que va jugar amb la segona elàstica, amb els colors de la ikurriña.

D’altra banda, l”Sport’ també ha explicat que la primera equipació de la temporada 2015-2016 tindrà les franges blau i granes horitzontals, disseny inèdit en els 115 anys d’història del club. Alguna temporada l’elàstica blaugrana tenia una franja diagonal, d’un únic color, o fins i tot una sola franja horitzontal, però mai amb quatre barres blau i granes en aquesta direcció.Nou comentari