El Barça s’estrena amb una victòria

El F.C Barcelona ha guanyat davant de l’Atlètic de Bilbao (1-2) el primer partit oficial de la temporada i l’anada de la final de la Supercopa d’Espanya. El Barça, malgrat ha hagut de remuntar un primer gol marcat per Oscar de Marcos just abans del final de la primera part, s’ha imposat a San Mamés amb dos gols, un de Xavi i un altre de Pedro.

Un cop encarrilat el partit, després d’una primera part i d’un inici de la segona dedicada a l’atac i amb diverses ocasions de gol, els homes de Pep Guardiola s’han dedicat a la defensa i han demostrat que són uns artistes en la possessió de la pilota.

Una vegada més, com havia passat durant la pretemporada, els nois de la Masia han tingut un gran pes en el camp i no s’han trobat a faltar cracks com Messi, lesionat; o Ibrahimovic, l’estrella d’aquesta temporada que els aficionats encara no han vist jugar, però ho faran dimecres en el torneig Joan Gamper.

El trio Henry- Bojan-Pedro en atac ha funcionat, però sobretot ha donat bons resultats el treball en equip. Una vegada més s’ha comprovat que la recepta Guardiola continua igual d’efectiva que la temporada passada. I el joc del Barça -atrevit i valent contra la porteria rival i àgil en moviments- enguany també pot fer molt de mal.

El Barça ja té una part de la Supercopa d’Espanya a la butxaca, el primer dels set títols que juga aquesta temporada, diumenge que ve haurà d’acabar la feina al Camp Nou.