Món Esport
El Barça s’enfronta a una Reial Societat exigent (16:00 hores)
  • CA

La Lliga Iberdrola s’ha tornat a posar en marxa aquest cap de setmana després de l’aturada per seleccions, on el Barça va cedir onze jugadores. En aquesta tercera jornada, les blaugrana s’enfrontaran a la Reial Societat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (16:00 hores, Barça TV), un rival especialment complicat de superar a casa. El Barça ha començat fort la competició i compartint lideratge amb el València, que ahir va guanyar 4-0 contra l’Albacete. Pel que fa a la Reial Societat, ha empatat a 0 els dos primers partits, mostrant una gran solidesa defensiva, difícil de superar. 

Després de la recuperació d’Ane Bergara, el Barça encara el partit amb tota la plantilla disponible, a excepció de la lesionada Leire Landa. Les jugadores internacionals han tornat amb la moral molt alta, però l’alineació serà una decisió complicada per al tècnic Xavi Llorens: “S’han de valorar moltes coses. Hem de veure les sensacions, però crec que jugaran quatre o cinc jugadores que han estat aquí aquests dies i unes sis internacionals”. D’altra banda, Llorens és conscient que caldrà estar alerta: “Amb la Reial a casa ens costa moltíssim. Treballa molt bé en defensa, tenen molt car a què juguen i tenen molta velocitat al davant”.

 

L’equip només ha tingut dos dies per preparar el partit amb tot l’equip i, segons ha explicat Miriam Diéguez, es fa difícil reprendre els entrenaments. Però, tot i així, les jugadores estan conscienciades: “Serà el primer dels partits més complicats que tenim i veurem el nivell en què es troba l’equip”. 

Per la seva banda, la Reial Societat afronta el duel amb la baixa mèdica de Iraia Iparragirre i Itziar Gastearena, mentre que Nerea Eizaguirre encara es troba concentrada amb la selecció espanyola sub-17. Les jugadores afronten el duel amb moltes ganes: “Seguirem fent la nostra feina, anem amb optimisme. L’equip segueix creixent i poc a poc anem traient el millor de nosaltres mateixes”, ha explicat la portera Cristina Cornejo.

 

Partit complicat, també per a l’Espanyol

 

Les jugadores de l’Espanyol tenen un inici de Lliga complicat. Després de perdre 0-2 contra el València, el conjunt de Toni Polidano s’ha desplaçat a Madrid per enfrontar-se a l’Atlètic (16.30 hores), un dels rivals més durs de la categoria. Les blanc-i-blaves han tingut temps per preparar el partit amb la majoria de jugadores, a diferència de l’Atlètic de Madrid que també ha patit l’èxode de jugadores cap a les seves seleccions. “Tenim un marge de millora important. És veritat que no hem aconseguit marcar, però contra l’Oiartzun vam tenir moltes oportunitats i especialment contra el València a la primera part. Hem de ser capaços d’aprofitar les oportunitats”, afirma Polidano. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa