Món Esport
El Barça rep el Leverkusen en el primer partit sense Messi
  • CA

El Barça rep aquest vespre (20.45 h, TV3) el Bayer Leverkusen en la segona jornada de la Champions, el primer partit sense Leo Messi almenys per un mes i mig. Jordi Alba és la gran novetat en la llista de convocats anunciada per Luis Enrique de cara al matx contra el conjunt alemany. El lateral de l’Hospitalet torna després de recuperar d’un problema cervical que el va mantenir de baixa davant Celta i Las Palmas. En joc hi ha el liderat després que el Leverkusen guanyés en l’estrena el Bate Borissov i el Barça empatés a Roma.

Qui no ha entrat a la llista és Adriano Correia, que ahir no es va exercitar a la Ciutat Esportiva. El club blaugrana ha emès un comunicat mèdic informant que té “molèsties a la cuixa esquerra”. Douglas, absent en la convocatòria del Barça-Las Palmas, cobreix la plaça del seu compatriota. Malgrat la seva bona evolució, tampoc Claudio Bravo ha estat inclòs en la convocatòria encara que tot apunta que ho farà per al Sevilla-Barça de dissabte.

La llista de convocats és la següent: Ter Stegen, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Dani Alves, A. Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, S. Roberto, Mathieu i Gumbau



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa