Món Esport
El Barça relega la samarreta quatribarrada a la tercera equipació
  • CA

El FC Barcelona ha relegat la samarreta quatribarrada de la segona a la tercera equipació de cara a la temporada 2014-2015. D’aquesta manera, la nova samarreta de la segona equipació del club presenta un coll rodó i és totalment de color carmesí brillant excepte en els punys, que representen els blaugrana amb el color grana a la part davantera i el blau a la posterior.

A la part posterior interna del coll de la segona elàstica sí que hi apareix la senyera, entre els habituals colors vermell i blau del Barça, detall que es repeteix a la part posterior del coll, però amb la paraula ‘Barça’ situada a sota i escrita en color blau amb la tipografia exclusiva del club.

D’altra banda, la primera equipació -blaugrana com és tradició- presenta les franges blaugrana característiques del club, però més vistoses, amples i amb uns tons vermells i blaus més foscos. També hi ha un escut renovat, a més d’un coll blau folgat amb un toc català, que mostra la senyera a la tapeta oberta del coll de pic, i per primera vegada es veu la bandera catalana a la part davantera de la samarreta.




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa