Món Esport
El Barça regala una samarreta al papa Francesc
  • CA

El Barça ha regalat una samarreta al papa Francesc. El president del club, Josep Maria Bartomeu, ha fet aquest obsequi al pontífex després d’un acte en què el Barça ha signat un acord de col·laboració amb una entitat social al Vaticà. Posteriorment, Bartomeu ha tingut una trobada en privat amb el Papa. Una televisió del Vaticà ha recollit el moment en què el pontífex rebia la samarreta, signada per tots els jugadors.

Una delegació del Barça, formada pel president, el vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i altres directius, ha signat un acord amb “Scholas Occurrentes” segons el qual el club enregistrarà vídeos amb els jugadors difonent valors de trobada, amistat i solidaritat. També es compromet a participar en la formació d’educadors per als centres gestionats per aquesta entitat.

Com a gest d’aquest acord, en el pròxim partit de la Lliga entre el Barcelona i el Màlaga que tindrà lloc el proper 21 de febrer, es plantarà una de les oliveres beneïdes pel Papa Francesc en un acte a l’estadi blaugrana. Scholas Occurrentes és una entitat social vaticana, impulsada pel papa Francesc durant la seva etapa d’arquebisbe de Buenos Aires, que té com a principal objectiu crear una xarxa mundial d’escoles (actualment compta amb 400.00 centres) per compartir coneixements i projectes educatius.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa