Món Esport
El Barça Regal, campió de la Lliga Catalana
  • CA

El Futbol Club Barcelona Regal s’ha imposat a la final de la 32a edició de la Lliga catalana de bàsquet davant el Fiact Mutua Joventut, per 40 punts de diferència (Fiatc Joventut 54 – Barça Regal 94). Les semifinals feien preveure un partit més equilibrat, i de fet ha estat així durant el primer quart, que ha acabat amb empat a 18 punts.

A partir del segon, però, el Barça Regal ha imposat la seva superioritat. La Penya, sense Pere Tomàs i Henk Norel per lesió ni l’acabat d’incorporar Pape Sow, ha vist com el partit d’ahir davant l’Assignia Manresa -amb pròrroga- li passava factura. Al seu davant, Xavi Pascual ha comptat amb pràcticament tots els jugadors -tret de Pete Mickeal , entre els que ha destacat N’Dong, amb 15 punts i 5 rebots.

A la segona part els verd-i-negres han vist com el Barça Regal s’escapava fins establir els 40 punts de distància del final de l’enfrontament, 54-94. Així doncs, tercera final consecutiva que ha enfrontat els dos equips i mateix campió de la Lliga Catalana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa