Món Esport
El Barça protagonitza l’equip històric de la UEFA
  • CA

El Barça és l’equip dominador del Dream Team històric de la UEFA. Segons ha fet públic l’organisme internacional, hi ha fins a 5 blaugranes en l’equip ideal. Andrés Iniesta, Xavi, Leo Messi i els ja retirats del futbol Carles Puyol i Thierry Henry són els jugadors que formen o han format part del Barça i que entren dins d’aquest equip, on hi ha els futbolistes més votats des del 2001.

Aquest dimarts la UEFA donarà a conèixer l’Equip de l’Any 2015, que voten els usuaris de la web oficial, però per anar escalfant motors l’organisme ha publicat aquest Dream Team històric, on hi ha 2 futbolists del Madrid, Cristiano i Sergio Ramos, i Casillas (ara a l’Oporto). L’onze ideal el completen Lahm (Bayern), Nesta (Milan i Miami FC) i Gerrard (Liverpool i LA Galaxy).

Pel que fa a la banqueta hi ha dos exblaugranes més: Ronaldinho i Ibrahimovic, i un exmadridista, Kaka, acompanyats de Buffon (Juventus), Nedved (Juventus) i Terry (Chelsea). Val a dir que Cristiano és qui ha aparegut més vegades (9) en l’Equip de l’Any de la UEFA, seguit per Messi, Puyol i Casillas (6 cadascun).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa