Món Esport
El Barça ‘pesca’ una nova perla argentina
  • CA

El Barça s’ha acostumat, en els darrers anys, a fitxar jugadors estrangers per a les seves categories inferiors. Últimament, futbolistes extracomunitaris, com els coreans Lee o Paik, s’han incorporat a la disciplina blaugrana per formar-se i per explotar les qualitats per les quals han estat fitxats.

Aquest no és el cas, però, de la nova aposta barcelonista. Es tracta de Lucas Patanelli, un argentí de 16 anys que juga a Independiente de Avellaneda i que s’ha convertit en l’atracció de les categories inferiors a l’Argentina. Un mitjapunta amb molta qualitat tècnica pel qual també s’hi havien interessat el Reial Madrid i el Manchester City, però que ha acabat acceptant la proposta blaugrana, segons ha explicat aquest dimecres l’agència EFE.

El Barça ha pagat l’estratosfèrica xifra de 3,2 milions de dòlars per només el 50% dels drets del jugador. L’altre 50% se’l quedaria, de moment, Independiente, equip amb qui seguiria jugant fins a complir la majoria d’edat. El club blaugrana no vol arriscar, després de la darrera sanció de la FIFA que li va impedir realitzar fitxatges durant dos mercats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa