El Barça perd 1-3 davant el Sant Andreu a la Copa Catalunya

El Barça, format per jugadors del filial i del juvenil i dirigit per Luis Enrique, va perdre a semifinals de la Copa Catalunya davant un conjunt de Segona B, el Sant Andreu (1-3). “En aquestes dates, la Copa Catalunya es fa incompatible amb el nostre primer equip. Dissabte juguem davant del Racing i la setmana que ve, la Champions”. Així va justificar el president del blaugrana, Joan Laporta l’absència de jugadors del primer equip al partit. L’Espanyol és l’altre finalista del torneig després de golejar el Santboià 5-1.

El Sant Andreu va comptar amb Edu Oriol, un davanter batallador que va obrir el marcador als deu minuts amb un tret creuat des del vèrtex de l’àrea i el va tancar al minut 80. Un dels jugadors més prometedors del planter blaugrana, Sergio Busquets, va empatar després d’una excel·lent jugada de Verdés. Però vuit minuts després el Sant Andreu, molt superior tot el partit, es va tornar a avançar: un centre d’Edu Oriol va ser rematat per rematat Dani Martí i el porter Oier va fallar estrepitosament.