El Barça pateix per eliminar el Madrid de la Copa

El FC Barcelona ha aconseguit passar a la semifinal de la Copa del Rei després d’empatar davant un Madrid que ha visitat el Camp Nou amb molt més joc que al Bernabéu i pressionant molt més. Els de Mourinho han aconseguit remuntar el 2-0 del descans i han fet que el Barça hagi patit de valent durant tota la part final del partit.

A la primera part, després de mitja hora de domini blanc, pressionant molt amunt, els blaugrana han aconseguit començar a fer el seu joc i han sabut aprofitar les dues ocasions clares que han tingut. El primer gol ha arribat de les botes de Pedro, que ha substituït a un Iniesta amb problemes musculars. Abans d’encarar el túnel de vestidors, en el temps de descompte, Alves ha trobat l’escaire dret de Casillas després d’una falta servida per Xavi que ha tocat la tanca.

La segona part semblava que seria tranquil·la però el Madrid no ha donat el partit per perdut i ha seguit pressionant molt amunt. Primer Ronaldo i Benzemà han aconseguit empatar el partit en dos contraatacs i han fet passar als blaugrana una última mitja hora d’eliminatòria molt llarga.

Pepe, titular

Després de la polèmica trepitjada de Pepe a Messi al partit d’anada, avui s’ha sabut que el comitè de competició ha decidit no actuar d’ofici. De la seva banda, un soci del Barça, l’alemany Stefan Froreich, ha decidit denunciar per la via penal el jugador brasiler nacionalitzat portuguès per l’acció, i els eurodiputats catalans Ramon Tremosa i Raül Romeva han denunciat al Parlament Europeu que “fets tan greus vistos per milions de persones i nens quedin impunes”.

Mourinho ha convocat el defensa per viatjar a Barcelona i finalment ha sortit d’inici, cosa que ha provocat una gran xiulada del Camp Nou.