El Barça no podrà estrenar samarreta a Roma i el Manchester jugarà de blanc

El club ha presentat avui un equipament nou en el qual es recuperen ratlles blau marí i grana i s'introdueix el color mango

El F.C. Barcelona estrenarà dissabte contra l’Osasuna nou equipament, però aquest no es podrà utilitzar a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester a Roma, ja que la normativa diu que els dos equips han d’acabar la competició amb la vestimenta amb la qual van iniciar-la.

Per tant, els catalans jugaran amb la samarreta blau i grana d’aquesta temporada i aparcaran la groga, cosa que acontentarà els supersticiosos. El Manchester, en canvi, jugarà amb la seva segona indumentària, la samarreta blanca, imatge que recordarà, només en aquest aspecte, un partit amb el Madrid.

La nova indumentària

En la nova indumentària el club català ha decidit recuperar les franges tradicionals blau marí i grana, ara amb una línia groga prima a la vora i una senyera a la part posterior del coll. A l’interior, hi ha una etiqueta en què es pot llegir “Més que un club”.

La segona samarreta, que es podrà veure en el darrer partit de Lliga a Riazor, és color mango brillant i a part del coll rodó, l’altre és en punta, i els punys de color blau, té els mateixos detalls que la primera.

Nou comentari