El Barça no té pietat del Saragossa i guanya el primer punt de l’eliminatòria (101-59)

El Barça Lassa ha començat el seu camí cap a la final de la Lliga ACB de forma contundent. L’equip de Pesic ha aconseguit el primer punt de l’eliminatòria després de vèncer amb claredat el Tecnyconta Saragossa (101-59), i ha guanyat el primer punt d’aquesta sèrie de semifinals al millor de cinc partits.

Els blaugrana han mostrat una superioritat inapel·lable des dels primers minuts de partit. L’alt ritme, el gran desplegament físic, l’encert des de la línia de 3 (15 triples) i una bona defensa (39 rebots, 33 de defensius) han estat clau, especialment en una primera part que ha servit per posar la directa. El Barça ha marxat al descans amb un avantatge de 25 punts, i la història no s’ha capgirat a la segona meitat, on els catalans no han abaixat el ritme fins a aconseguir el triomf 101-59. Es tracta de la tercera victòria més àmplia del Barça en la història dels play-offs.

Tot i arribar als 100 punts, l’anotació per part dels locals ha estat molt repartida. Kuric ha estat el jugador més destacat amb 25 punts i 28 de valoració, però també l’han acompanyat perfectament Hanga amb 12 i Pangos, Heurtel, Singleton i Claver amb 8. Per part del Tecnyconta Saragossa, cap jugador ha superat la barrera dels 10 punts, en un clar exemple del domini blaugrana i de com s’ha desenvolupat el partit.

El segon partit de la sèrie es disputarà el diumenge 9 de juny, també al Palau Blaugrana, a les 21h.