Món Esport
El Barça no despenjarà la samarreta d’Urdangarin
  • CA

La Casa Reial ha apartat el duc de Palma dels actes oficials de la família reial i el Museu de Cera de Madrid ha passat a la secció d’esports la seva figura. El Barça però sembla que no té previst canviar de lloc la samarreta gegantina de qui va ser jugador de la secció d’hanbol i que està penjada al Palau Blaugrana, al costat de les de Sagalés, Grau i Masip.

Carles Vilarrubí, vicepresidente del FC Barcelona encarregat de l’àrea institucional, ha avançat en declaracions a RAC1 que potser aquest tema es tractarà a la junta directiva convocada per demà, però personalment s’ha mostrat en contra de retirar-la. “El reconeixement d’un esportista no es pot barrejar amb la seva vida professional posterior”, ha assegurat.

També existeix una altra samarreta amb el 7 a l’esquena d’Iñaki Urdangarin exposada al Museu del Barça. En aquest cas va ser el mateix gendre del rei qui el passat mes de juliol va fer entrega al club d’aquesta peça de la temporada del centenari.

Oferta de congrés al tripartit

Segons publica avui El País, Urdangarin i el seu soci d’organització, Diego Torres, també van plantejar al govern tripartit organitzar de cara el 2006 un gran esdeveniment a Barcelona sobre salut similar als que van fer a València i Mallorca, els quals els reportaren 5 milions d’ingressos, però la Generalitat va rebutjar la proposta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa