Món Esport
El Barça no denunciarà el Reial Madrid
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, ha explicat avui que el club no denunciarà el Reial Madrid per tota la polèmica provocada aquesta temporada. Rosell ha volgut donar per tancat aquest episodi que ha qualificat de “lamentable” i ha anunciat que espera que no es torni a repetir mai més, ja que “si els limits es tornen a ultrapassar estarem obligats a trencar les relacions institucionals i no ens tremolarà el pols si ho hem de fer”.

Rosell ha criticat les declaracions del técnic del Madrid que considera que “han superat tot els límits” i ha esmentat les declaracions que Mourinho va fer sobre Pep Guardiola en que afirmava que “el nostre entrenador hauria de sentir vergonya per alguna de les seves victòries”. En aquest sentit, Rosell espera que “algu posi fre a Mourinho” i ha afegit que “si això hagués passat a can Barça no estaria feliç”.

El president del Barça ha volgut aclarir que no han fet abans la declaració institucional per “responsabilitat deportiva i social”, ja que es volia fer quan no hi hagués un enfrontament esportiu entremig. “El cor ens demanava una altra cosa, pero el seny ens provocava una altra”, ha explicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa