Món Esport
El Barça-Madrid es jugarà el dilluns
  • CA

El Barça-Madrid, aquest any encara no polèmic per qüestions futbolístiques sinó polítiques, ja que teòricament coincidia amb les eleccions al Parlament de Catalunya, finalment se jugarà el dilluns 29 de novembre a les 9 del vespre, segons ha confirmat a Catalunya Radio el president de Mediapro, Jaume Roures.

Alguns dels participants en aquests comicis, com el candidat de CiU, Artur Mas, o el republicà, Joan Puigcercós, havien contemplat aquesta possibilitat com la millor solució. El candidat convergent creia que “no era convenient barrejar dos esdeveniments d’altíssim nivell”. Fins i tot, des dels sindicats dels Mossos d’Esquadra s’havien al•legat problemes de seguretat.

No eren del mateix parer, però, els jugadors del Barça. Víctor Valdés, va dir que un Barça-Madrid en dilluns podia ser “descafeïnat”, perquè “el futbol és de cap de setmana”. Guardiola, en canvi, va treure importància a aquest fet, però va mostrar-se contrari a jugar en dissabte ja que dimecres l’equip s’enfronta al Panathinaikos a la Lliga de Campions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa