El Barça Lassa ja és a quarts de l’Eurolliga (59-66)

El Barça Lassa s’ha classificat oficialment pels quarts de final de l’Eurolliga de bàsquet, després de vèncer a la pista del Zalgiris Kaunas (59-66) i segellar el tercer lloc de la classificació al Top-16, en un grup que es va posar coll amunt un cop disputades les primeres jornades.

Els de Xavi Pascual han aconseguit l’objectiu, després de dos bons partits davant el Reial Madrid i el CSKA de Moscou i de projectar una bona imatge en sengles enfrontaments, en una fase de grups gens fàcil per als homes blaugrana, sobretot després del cop anímic de la Copa del Rei davant el Dominion Bilbao Basket.

El primer temps del Barça a Kaunas no ha estat gens bo. Els locals han encarrilat el segon quart amb un parcial de 18-12, després de mals moments blaugrana i de poc encert per part de jugadors com Ante Tomic, que no ha quallat un bon partit. Però a la represa, els de Pascual s’han endollat i han aconseguit la remuntada.

En uns magnífics tercer i quart períodes, el Barça s’ha acabat enduent la victòria gràcies a la bona defensa, amb 13 rebots agafats per Joey Dorsey, i a l’anotació de Pau Ribas (4 de 4 en triples, un 100% d’encert). La feina està feta i l’equip barcelonsita serà als quarts de final, on es trobarà amb el Panathinaikos o el Lokomotiv Kuban, tots dos amb el factor camp en contra.