El play-off de quarts de final de l’Eurolliga arribava a Barcelona amb tots dos equips empatats a una victòria. L’equip blaugrana va aconseguir, temporalment, el factor pista, fet molt important, ja que li permetria, en cas de guanyar tots dos partits al Palau, segellar el seu pas a la Final Four de Berlín.

L’equip dirigit per Xavi Pascual no ha comptat amb la participació de Joey Dorsey, la qual cosa ha minvat el potència interior del conjunt del carrer Arístides Maillol. Ha començat el partit amb l’habitual aportació de Delaney i Randolph, 21 punts entre ells, amb 14 de valoració de l’últim en el aquest quart.

Amb un 6-0 de sortida, joc fluid i bons percentatges de tir, el Barça ha anat eixugant els quatre punts de diferència amb què ha acabat el primer quart. Un grandíssim Àlex Abrines, amb 15 punts en aquest segon període, ha contribuït a què el seu equip arribés guanyant 42-36 al descans.

A la represa, un molt seriós equip blaugrana, mica en mica ha anat augmentant el seu avantatge, superant els deu punts en el lluminós. Joan Carles Navarro ha aportat la seva veterania per augmentar aquesta diferència. La superioritat física de l’equip rus ha fet que aquesta distància no anés més enllà, gràcies al rebot en atac. Una esmaixada del txec Tomas Satoransky ha aixecat el públic de la seva cadira i ha escalfat l’ambient.

El darrer quart ha anat pel mateix camí, fins que el Lokomotiv ha endurit la seva defensa i ha semblat que anava a buscar el partit, però no ha aprofitat les seves opcions. Només els errors als tirs lliures feien que el Barça no marxés per més de quinze punts.

Un cistella de Satoransky, una altra de Samardo Samuels i una darrera de Pau Ribas han fet que l’equip entrenat per Xavi Pascual se n’anés a més de vint punts. Al final, còmoda victòria del F.C. Barcelona Lassa per 82-70 i molt bona imatge grupal. Amb aquest triomf, el Barça disposa de dues oportunitats per sentenciar l’eliminatòria. La primera, el proper dijous a les 20:45h al Palau Blaugrana.Més notícies

Nou comentari