Món Esport
El Barça, l’Espanyol i 500 esportistes catalans, pel dret a decidir
  • CA

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha encapçalat amb el seu homòleg del RCD Espanyol, Joan Collet, la presentació de la campanya “Guanyarem”, una iniciativa impulsada per la plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i la Unió de Federacions Esportives Catalanes, que defensen el dret a decidir i l’esport a Catalunya, amb el rerefons de les eleccions del 27 de setembre.

S’han adherit a la campanya més de 500 esportistes, entre els quals hi ha Carles Puyol, Xavi Hernández, Kilian Jornet, Sergio González, Víctor Tomàs, Joan Capdevila, Àlex Corretja, Marc Coma, Hristo Stòitxkov, Enric Masip, Sergi Roberto, Manel Estiarte i Pep Guardiola. L’entrenador del Bayern ha concedit una entrevista que es publicarà demà.

“Tots els esportistes que participen en el campanya estan a favor del dret a decidir i la majoria són independentistes. Lamentablement alguns no hi han participat per por de significar-se políticament i posar en risc les seves carreres professionals”, ha assegurat Xavier Vinyals, president de plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa