Món Esport
El Barça jugarà amb la samarreta quadribarrada al Camp Nou pel Tricentenari
  • CA

El Barça participarà en els actes del Tricentenari de l’11 de setembre. Al mes de novembre de l’any passat, el club blaugrana va intensificar les converses per adherir-se a les celebracions per commemorar la Diada. El cap de setmana del 13 i 14 de setembre, contra l’Athletic de Bilbao, per primera vegada en partit oficial, el club blaugrana jugarà al Camp Nou amb els colors de la senyera, segons publica l’ARA.

En aquest partit contra l’Athletic, dos o tres dies després de l’11 de Setembre, el Barça convidarà a totes les autoritats del país perquè assisteixin a la llotja de l’estadi. Entre elles, hi serà el líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. El Barça se sumarà als actes del Tricentenari tard, però s’hi sumarà.

Durant aquesta passada temporada, el club blaugrana no ha col·laborat en els actes commemoratius, com era voluntat d’Ajuntament i Generalitat, per culpa de la convulsió institucional que ha acompanyat l’entitat. Tot i això, fa poc més de dos mesos es va segellar l’acord.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa