El Barça i TMB arriben a un acord per prorrogar l’horari del metro

Serà durant els partits nocturns a l'estadi, on alguns aficionats blaugrana havien de sortir del camp abans d'hora per agafar el transport públic

El Barça i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han arribat a un acord comercial que els permetrà ampliar l’horari de circulació dels metros a la ciutat durant els dies que hi hagi partit nocturn al Camp Nou, contràriament al que ha vingut succeint als darrers anys en partits finalitzats a la mitjanit.

Tal i com ha avançat BTV, l’horari del metro s’ampliarà coincidint amb els enfrontaments al Camp Nou, després que el Barça i la institució pública del transport metropolità hagin acordat que els costos de la pròrroga siguin assumits pel club català. D’aquesta manera, aquest dimecres el metro finalitzarà la seva jornada a la 1 de la matinada, coincidint amb el partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid a l’estadi (22:00 hores).

 

L’entitat catalana ha estat batallant durant els darrers anys per aconseguir l’ampliació horària del transport públic per evitar les escenes de trànsit humà, de matinada, pels carrers de Barcelona.

Nou comentari