El Barça i Qatar Airways negocien per ampliar el patrocini quatre anys

El director general de la companyia, Akbar Al-Baker, admet les converses i explica que la intenció de l'aerolínia és renovar l'acord amb el Barça

El Barça i Qatar Airways han signat, aquest mateix estiu, una extensió del contracte que els uneix des del 2013, quan la junta directiva presidida per Sandro Rosell va decidir canviar Qatar Foundation (“l’Unicef del Golf”, en paraules del president) per Qatar Airways. Després de diversos estira i arronsa, el club català i la companyia aèria del Golf Pèrsic van acordar una pròrroga d’un any que mantindrà les condicions pactades ara fa tres anys fins el 30 de juny del 2017, és a dir, 35 milions d’euros per temporada.

 

Amb Amazon a l’horitzó com a principal candidat a presidir la samarreta a partir de la propera temporada, els blaugrana i l’aerolínia qatariana escurcen distàncies per seguir units més enllà del 2017. Akbar Al Baker, el director executiu de Qatar Aiways i el principal contacte del club català, ho ha deixat clar en declaracions al diari Gulf News, de Dubai, on ha admès les negociacions amb el Barça per ampliar l’acord.

 

“No vam tenir temps per negociar un acord apropiat amb ells, per això vam prorrogar-lo per un any més”, ha explicat al diari de la Unió dels Emirats Àrabs. “Estem en negociacions amb ells per ampliar-lo per un període complet de quatre anys”, ha manifestat Al Baker, que ha situat la mirada més enllà del proper estiu, quan el contracte vigent es donarà per finalitzat.

 

El Barça, però, situa les seves exigències en una xifra mínima de 65 milions d’euros i un contracte superior als tres anys que no inclogui la samarreta d’entrenament, unes condicions explicades pel mateix president Josep Maria Bartomeu en la darrera Assemblea de socis compromissaris, l’octubre del 2015.

Nou comentari