Món Esport
El Barça i Òmnium Cultural reafirmen el seu compromís
  • CA

El Barça i Òmnium Cultural han reafirmat aquest dijous el seu vincle amb la signatura d’un nou conveni conjunt per impulsar i difondre la llengua, la cultura i el país, en un acte al Camp Nou que ha comptat amb la participació del presidents de les dues entitats, Josep Maria Bartomeu i Jordi Cuixart.

Els dos presidents s’han compromès públicament a “impulsar, difondre i fomentar conjuntament la llengua, la cultura i les aspiracions nacionals dels catalans”, a més de donar suport a les accions en favor del ‘Dret a Decidir’ de Catalunya, a les iniciatives de la societat civil i d’altres institucions en favor de l’esport català i del reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.

El president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha volgut manfestar que el Barça “està molt satisfet de continuar la col·laboració amb Òmnium Cultural, una entitat de referència al nostre país. Treballarem conjuntament amb objectius comuns i ens complau molt que Òmnium ens ajudi a difondre la llengua, la cultura i el país entre els nostres esportistes i els visitants del nostre club”.

Jordi Cuixart, president d’Òmnium, també s’ha mostrat plenament satisfet: “L’acord d’avui amb un club de referència internacional com el Barça permetrà seguir avançant fermament en àmbits claus com la defensa de la llengua, la cultura i la cohesió social del país”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa