Món Esport
El Barça i els Mossos treballaran conjuntament per l’Espai d’Animació
  • CA

Aquest dilluns al migdia, tal i com va avançar El Món, el Barça i els Mossos d’Esquadra han mantingut la primera presa de contacte per tal de tirar endavant conjuntament el nou projecte d’Espai d’Animació del Camp Nou.

En la reunió, celebrada a les oficines dels blaugrana, hi han assistit el director dels Mossos, Albert Batlle, el comissari en cap Josep Lluís Trapero, el comissari de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, Joan Carles Molinero i el coordinador de seguretat dels Mossos amb el FC Barcelona, Lluís Venteo. Per part blaugrana, han format part de la reunió el director general Ignacio Mestre, el director de riscos corporatius Xavier de las Moras i el director de l’àrea social, Pere Jansà.

Segons el club català, les dues parts han “mostrat la voluntat ferma de treballar coordinadament per fer realitat aquest Espai d’Animació”, un espai que es va descartar el passat 2013 per un error del mateix Barça. Aquesta vegada, els Mossos d’Esquadra han tornat a demanar al club un registre d’integrants d’aquest espai, per donar el primer OK i tirar endavant plegats. L’any 2013, el cos policial va desentendre’s de la grada d’animació en comprovar que en aquell registre s’hi trobaven inscrits diversos membres vinculats amb la violència o la venda il·legal de productes.

Els Mossos d’Esquadra han posat sobre la taula un seguit de recomanacions imprescindibles que l’entitat catalana haurà de complir si vol mantenir una total seguretat, tant dins la zona, com arreu de l’Estadi: una graderia totalment controlada, amb un llistat de socis que hi podran accedir, amb integrants que no tinguin res a veure amb la violència -ni en l’actualitat, ni en el passat- i amb unes mesures físiques de control, com són les càmeres de seguretat i un accés limitat amb document identificatiu i control biomètric.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa