El Barça guanya l’ OK Lliga

L'equip català no ha donat opcions al Conaisa Liceo i s'ha imposat al tercer partit de la final. La secció de hoquei ha guanyat la 22a lliga, la dotzena consecutiva.

Una lliga més pel Barça. L’equip català de hoquei s’ha imposat aquesta tarda al Palau d’Esport de Riazor i davant al Conaisa Liceo en el tercer partit de la sèrie final de l’OK Lliga i, malgrat el match ha estat força renyit, el Barça s’ha endut amb contundència la copa cap a casa.

El Barça, que havia guanyat amb un contundent 5-0 el primer partit i en el segon havia assolit la victòria en els penals després d’un empat a 3, avui ha guanyat el tercer partit de cinc amb més patiment, ja que podia haver quedat sentenciat al final de la mitja part.

A pocs minuts del descans els catalans guanyaven per 1-4, però el Liceo ha reaccionat i amb dos gols consecutius ha recuperat les esperances de forçar un quart partit.

El Barça ha tornat a la pista amb la idea d’acabar la feina. Amb quatre minuts, els catalans, amb dos gols més (3-6) semblava que deixaven sentenciada la final, i la Lliga, però el Liceo, encara que mancaven set minuts pel final, tampoc ha volgut renunciar al títol i ha fet dos gols més (5-6).

Finalment, després de dos intents de remuntades, el temps ha acabat i davant de 2.000 espectadors la secció d’hoquei del Barça ha pogut celebrar el seu vint-i-dosè títol de lliga, els darrers 12 de forma consecutiva

Nou comentari