El Barça guanya el primer partit de la gira americana davant el Galaxy

El F.C. Barcelona ha guanyat el primer partit de la gira americana davant Los Angeles Galaxy (1-2) de David Beckham. En aquest match ha debutat el lateral esquerra Maxwell i han reaparegut Márquez, Henry i quasi tots els internacionals que han participat a la Copa Confederacions.

Els catalans, davant un estadi ple d’aficionats blaugranes, ha guanyat gràcies als gols de dos jugadors del planter: Pedro (min.11) i Jeffren. El Barça ha pogut jugar sense gaires complicacions el seu millor futbol i només un espectacular gol de Beckham (min. 29) de falta ha fet perillar momentàniament el marcador.

El Barça però ha gaudit de més oportunitats. Per exemple, abans del descans, el catalans han tingut dues grans ocasions: una de Bojan (min. 37) i una de Messi (min.41). També ha tingut la seva oportunitat de falta directa Xavi (min. 56) que ha disparat lleugerament alta. Guardiola ha fet fins ha deu canvis i ha assegurat al final del partit que “ha estat un bon test”.

Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci per l’exentrenador del Barça i exseleccionador anglès, Sir. Bobby Robson, que va morir ahir víctima d’un càncer.