Món Esport
El Barça fitxa André Gomes per 35 milions d’euros
  • CA

André Gomes és nou jugador del Barça. Aquest dijous a la nit, i de manera sorprenent, el club català ha fet oficial la contractació del migcampista portuguès del València, que serà futbolista blaugrana durant les properes cinc temporades i que arriba per ser important en els esquemes de Luis Enrique Martínez.

El Barça i el València han acordat el traspàs en una xifra inicial de 35 milions d’euros fixes, als quals se’n podran sumar 20 més en clàusules variables si el jugador completa tot un seguit de requisits individuals i col·lectius, com els minuts jugats i els títols aconseguits amb la samarreta culer.

André Gomes és un interior amb una tècnica individual exquisida, capaç de liderar la fase de construcció del joc del seu equip i preparat per ocupar qualsevol posició del mig del camp ofensiva, sigui als interiors -dret i esquerre-, com en un rol de teòric mitjapunta en un canvi de sistema.

La notícia ha saltat al voltant de dos quarts de dotze de la nit i després d’una roda de premsa de Luis Enrique en la qual ha deixat clara la seva postura pel que fa la plantilla. El tècnic blaugrana ha admès que l’equip necessita un quart davanter que pugui suplir els homes del trident ofensiu, però en cap cas ha parlat del mig del camp. És més, l’asturià ha reiterat la seva confiança en Arda Turan i n’ha assegurat la seva continuïtat, un fet que es contraposa amb el fitxatge d’André Gomes, un jugador que ocupa -teòricament- la mateixa posició al terreny de joc que el mateix Arda i que els seus nous companys Denis Suárez, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic i Rafinha.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa