El Barça farà la pretemporada a Europa

L'equip de Luis Enrique disputarà l'International Champions Cup, però no realitzarà vols transoceànics

El Celtic de Glasgow, el Leicester City i el Liverpool seran els rivals del Barça el proper estiu, en la pretemporada de l’equip abans d’iniciar el nou curs 2016-17. Els tres partits, lluny de repetir les experiències dels Estats Units i Xina, es disputaran al continent europeu, complint amb la petició de Luis Enrique de mantenir el seu equip prop de casa i sense transtorns horaris.

L’Eurocopa de França del juny i juliol farà que el primer equip blaugrana estigui en quadre fins gairebé finals del setè mes, quan es reincorporin als entrenaments els internacionals absoluts que participin en el torneig continental. A més, Rafinha i probablement Neymar hauran de viatjar al Brasil a l’agost per disputar els Jocs Olímpics de Rio.

Luis Enrique no volia carregar els seus jugadors amb viatges transoceànics un cop acabada una llarga temporada, que va començar a principis d’agost amb la Supercopa d’Europa a Tiflis i que acabarà a mitjans de juliol amb la final de l’Eurocopa de futbol. Alguns jugadors no podran fer ni un mes de vacances.

Els actuals líders de les lligues escocesa i anglesa, a més de l’històric Liverpool, seran els rivals dels barcelonistes a l’International Champions Cup, el torneig de pretemporada on l’any passat ja hi va participar el conjunt blaugrana i on s’hi troben la majoria dels grans equips europeus i mundials.

Barça-Celtic de Glasgow (30 de juliol a les 19:00, a Dublin)
Barça-Leicester City (3 d’agost a les 20:00, a Estocolm)
Liverpool-Barça (6 d’agost, amb hora i lloc per definir)

Nou comentari