Món Esport
El Barça espera al Bayern de Munich amb un nou himne
  • CA

S’acosta una de les gran cites de la temporada per al F.C. Barcelona i a l’entorn blaugrana es respira, per una vegada, optimisme. No és habitual a can Barça, però els resultats de rècord que està gestant l’equip de Josep Guardiola conviden a pensar en un bon resultat demà davant el Bayern de Munich per afrontar amb tranquil·litat la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions a Alemanya.

Un ‘You’ll Never walk alone‘ a la catalana

El Barça no estarà sol demà al Camp Nou. L’afició omplirà l’estadi per donar empenta a un equip que mira de culminar una temporada, fins el moment, gairebé perfecte. Però per esperonar un públic poc donat a l’entusiasme, el grup català Red-In, una jove formació que compta amb l’assessorament del músic Pep Sala com a manager, ha adaptat l’emblemàtic ‘Boig per tu’ de Sau amb lletra i sentiment culé. Sota el títol de ‘Barça estic Boig per tu’, s’ha elaborat una peça emotiva que vol emular el ‘You’ll Never walk alone‘ que entona l’afició del Liverpool per recolzar l’equip. El nou cant als colors blaugrana es podrà sentir demà a l’estadi.

Controlar l’afició alemanya

Els aficionats del Bayern de Munich que vinguin a Barcelona sense entrada podran seguir en directe els quarts de final de la Lliga de Campions en un espai que s’habilitarà expressament al Moll de la Marina, prop del Port Olímpic i la zona de platges de la ciutat. Es tracta del mateix espai que es va habilitar pels aficionats anglesos que van venir l’any passat pel partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions.

En total, s’ espera l’arribada de gairebé 5.000 aficionats de l’equip alemany. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona ha fet arribar al Bayern 5.000 fulletons explicatius de l’ordenança de convivència, cartes de benvinguda a la ciutat i informació de la zona d’acollida. En aquest espai, els aficionats tindran activitats esportives, musicals i oci.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa