Món Esport
El Barça es proclama campió de Lliga després de la derrota del Madrid
  • CA

El Barça ha guanyat la seu dinovè títol de lliga Lliga després de la derrota per 3 a 2 del Madrid davant el Vila-real al Madrigal. Els blaugrana s’han convertit matemàticament en campions sense haver d’esperar a jugar el seu partit contra el Mallorca. Al Madrid només li servia la victòria per seguir optant al títol, però la seva ensopegada davant els homes de Manuel Pellegrini, en un partit on el conjunt blanc s’ha mostrat poc ambiciós, ha acabat amb les seves opcions.

El segon títol de la temporada arriba just dues setmanes després que milers de culers sortissin al carrer per celebrar la victòria dels blaugrana davant el mateix Madrid per 2 a 6. Pocs dies després, el centre de Barcelona es tornava a tenyir de samarretes del Barça per celebrar l’accés ‘in extremis’ a la final de la Copa d’Europa i el passat dimecres milers de seguidors tornaven a les rodalies de Canaletes per festejar la Copa del Rei aconseguida a València davant l’Athletic de Bilbao.

Les Rambles acolliran una nova celebració, controlada de ben a prop pels Mossos d’Esquadra per evitar alderulls similars als de la darrera celebració. El conjunt de Josep Guardiola pot seguir fent història el pròxim dia 27 de maig si aconsegueix el tercer títol possible, la Lliga de Campions, i completa, així, el triplet.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa