El Barça es pren la revenja a Rússia i recupera el factor pista (66-92)

El Barça Lassa arribava al segon partit de la sèrie amb l’objectiu de treure-li al Lokomotiv Kuban el factor pista, amb l’absència del seu interior més contundent, Joey Dorsey, lesionat en un turmell.

Després d’una sortida en tromba, on novament el joc interior del Barça ha sortit molt seriós, una sèrie de pèrdues de pilota i l’aparició de Dalaney ha equilibrat el tanteig. L’estrella dels de Krasnodar, amb 10 punts consecutius, ha donat la volta al marcador.

El segon quart ha començat amb una pujada d’intensitat defensiva de l’equip blaugrana, que s’ha traduït en un parcial de 0-15. La rèplica la posaria Randolph, amb cinc punts consecutius, escurçant la diferencia a 26-33. No s’ha arronsat el Barça i amb la producció de Satoransky, Doellman i Navarro ha estirat el resultat per arribar al descans disset punts amunt, 31-48.

El tercer quart ha començat amb un triple de Perperoglou, i, amb una bona defensa col·lectiva i un gran encert ofensiu liderat per Doellman, ha navegat pel període amb diferències al voltant de 25 punts.

Però el Lokomotiv no es donava per vençut i, amb un exercici de punt d’honor a l’últim quart, col·locava un parcial de 17-6, rebaixant la diferència fins els tretze punts, fent sonar les primeres alarmes a la banqueta de Xavi Pascual. Després del temps mort demanat per l’entrenador del Barça, l’equip blaugrana ha recuperat la vintena de punts de marge, gràcies a l’aportació de Joan Carles Navarro i d’un Tomic que ha tornat a firmar dobles figures (12 punts i 10 rebots).

Aquesta victòria iguala la sèrie , deixa l’avantatge de camp a la ma de l’equip de Xavi Pascual i presenta les credencials per arribar a la Final Four de Berlín.