Món Esport
El Barça es jugarà a Londres el pas a la final de la Champions
  • CA

El Barça no ha pogut superar el Chelsea al Camp Nou i els blaugranes es jugaran el pas a la final de la Champions la setmana vinent a Stamford Bridge. L’equip de Pep Guardiola ha sortit al camp fidel a l’estil ofensiu. Ha rematat fins a 20 vegades a la porteria de Cech, però ha trobat a faltar la punteria davant d’un conjunt anglès ultradefensiu i ha acabat empatant.

El partit ha començat amb un ritme lent i amb dificultat per fer circular la pilota, però els blaugranes han intentat marcar en diverses ocasions i la primera oportunitat clara ha estat per Henry, al minut 33. No obstant, Drogba ha fallat una gran oportunitat per als blues, després d’una greu errada de Márquez. Valdés, de nou, ha estat providencial.

En l’inici de la segona part, el mexicà ha patit una lesió i ha estat substituït per Puyol. Márquez podria tenir un trencament de menisc extern de la cama esquerra i dir adéu a la temporada, segons un primer informe mèdic.

L’equip de Guardiola ha seguit dominant el matx, però no ha creat perill fins al minut 59, amb un xut de Messi que ha passat per sobre del travesser. En els minuts finals els blaugranes han tingut tres grans ocasions, de Bojan, Hleb i Alves per a desequilibrar el partit, però no han estat encertats.

La jugada polèmica ha estat un possible penal a Henry per una tibada de samarreta, però l’àrbitre no ha assenyalat la pena màxima. Així mateix, Puyol ha vist una targeta groga i no podrà jugar el matx de tornada.

El conjunt català es jugarà el pas a la final dimecres vinent a Londres, però abans haurà de centrar els esforços en el partit de dimecres contra el Reial Madrid per reforçar el liderat de la Lliga i esvair qualsevol dubte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa