Món Esport
El Barça es juga el primer títol de la temporada
  • CA

El Barça es juga el primer títol de la temporada avui (20.45 h, TV3) a Tiblisi (Geòrgia). Quan fa menys d’un mes que va iniciar la pretemporada, l’equip blaugrana disputa la final de la Supercopa d’Europa contra el Sevilla, campió de l’Europa League. Luis Enrique té la baixa sensible de Neymar, que pateix galteres, i en el seu lloc entrarà Pedro per formar trident amb Messi i Luis Suárez. Tampoc jugarà Jordi Alba, lesionat en una cuixa, i el més probable és que el rellevi Mathieu al lateral esquerre.

Després de les bones sensacions del Gamper, els barcelonistes afronten el partit amb l’objectiu de sumar el quart trofeu de l’any després de la Champions, Lliga i Copa, i apropar-se al sextet del 2009, quan ho van guanyar tot. Així mateix, si avui vencessin igualarien el Milan amb 5 Supercopes europees i confirmarien la seva dècada d’or.

Per part sevillista, Emery té problemes a l’eix de la defensa, amb les baixes dels centrals Kolo i Carriço, i el dubte seriós de Rami. És un greu contratemps per als andalusos perquè tots tres eren titulars. Segons la premsa de Sevilla, Krychowiak i Coke, tots dos migcampistes, podrien endarrerir la seva posició i ser els substituts. El conjunt blanc no renuncia a res i ha avisat que ve “a per totes”, tot i uns resultats discrets a la pretemporada.

Per aquest partit, s’han acreditat 350 periodistes i una cinquantena de fotògrafs. L’enfrontament es podrà seguir en directe pràcticament des de qualsevol racó del món. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa