El Barça es classifica per la final del Mundial de Clubs amb un Pedro històric

Pedro ha fet història aquesta tarda en marcar contra l’Atlante de Mèxic en el Mundial de Clubs. D’aquesta manera ha aconseguit la insòlita fita de marcar en les sis competicions el mateix any (la Lliga, la Copa del Rei, la Supercopa d’Espanya, la d’Europa, la Lliga de Campions i el Mundial de Clubs) i ha sentenciat la victòria amb el 3-1 que ha classificat el Barça per la final.

El partit, però, ha començat al revés per culpa d’una defensa distreta que s’ha deixat sorprendre per Guillermo Rojas al minut quatre. Però un gol de cap de Busquets ha igualat el marcador al minut 34 i l’ofensiva blaugrana ja no ha tingut rival. Messi, gràcies a una magnífica passada d’Ibrahimovic, i Pedro, que ha seguit una jugada d’Iniesta, han avançat el marcador en la segona part del partit.

Ara al Barça només li queda enfrontar-se a l’Estudiantes d’Argentina per col•local l’últim títol a les vitrines que convertiria aquest any en la millor temporada de la història del club.