El Barça es classifica per a la Champions malgrat perdre amb el Wisla 1-0

El Barça ja és equip de Champions. S’ha classificat per a la fase final de la Lliga de Campions tot i que patir davant el Wisla a Cracòvia la primera derrota de la pretemporada (1-0). L’eliminatòria havia quedat sentenciada al partit d’anada disputat al Camp Nou (4-0). A Polònia el conjunt blaugrana s’ha mostrat especulatiu i durant gran part del partit ha renunciat a qualsevol sobreesforç. Només ho ha fet amb el gol dels locals, de Cleber a la sortida d’un córner.

El Barça no ha donat senyals de vida fins al minut 25, quan Henry ha provat fortuna en un remat innocent que ha acabat a les mans de Pawelek. Un altre xut desviat del punta francès al tall del descans ha estat tot el cabal ofensiu visitant en els primers 45 minuts. Zienckuz ha avisat amb una volea que Valdés ha tret quan la pilota ja es colava al costat de la base del seu pal esquerre, però ha estat Cleber, sol en el segon pal a la sortida d’un córner, qui ha connectat un terrible xut que s’ha esmunyit per l’esquadra dreta del porter blaugrana a la jugada següent (1-0). Piqué ha tingut l’empat en dos cops de cap -un ha anat al travesser i l’altre al cos de Pawel- i Bojan pràcticament en el descompte, l’ocasió més clara en enviar als núvols una pilota que ell mateix havia robat a Singlar dins l’àrea.