Món Esport
El Barça encén la metxa del nou curs davant el Celtic de Glasgow
  • CA
Els jugadors del Barça, entrenant a Saint George’s Park. | EFE

 

Denis Suárez debutarà, després d’haver vestit la samarreta blaugrana al filial, com a futbolista professional de la primera plantilla del Barça. Recuperat del Vila-real, després de dues temporades creixent a primera divisió, el migcampista gallec apunta a l’onze inicial aquest dissabte a la tarda (19:00h, TV3), en l’inici del nou Barça 2016-17.

 

L’Aviva Stadium de Dublín posarà a prova les cares noves incorporades per Luis Enrique a l’stage de Saint George’s Park (Anglaterra), la majoria d’ells de la casa. Fins a dotze joves del Barça B tindran opcions de disputar minuts amb el primer equip davant un Celtic de Glasgow sempre complicat. El conjunt escocès serà el primer rival dels blaugrana en aquesta pretemporada i el primer examen gens fàcil, abans de medir-se al campió de la Premier League, el Leicester City (dimecres 3 d’agost), al Liverpool (dissabte 6 d’agost) i a la Sampdoria (dimecres 10 d’agost, Gamper), en el darrer amistós abans d’iniciar la temporada oficial a la Supercopa d’Espanya, davant el Sevilla.

 

Acompanyant a Messi i Luis Suárez, els líders del grup, Arda Turan, Masip, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis Suárez, Sergi Samper i el descartat Tello completaran la llista de futbolistes del primer equip, als quals seguiran les joves promeses del filial José Aurelio Suárez, Josep Martínez, Marlon Santos, José Antonio Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

 

D’al·licients no en faltaran. Al debut de Denis Suárez s’hi sumaran la continuïtat i confirmació de Sergi Roberto al lateral dret, l’ocasió per a Sergi Samper de disputar molts minuts i convèncer Luis Enrique per confiar en ell com a suplent de Busquets, la nova oportunitat d’Arda Turan, després d’una temporada per oblidar, i les opcions que tindran les grans promeses del ‘B’, com el migcampista Carles Aleñá o el central cedit pel Fluminense, Marlon Santos.

 

André Gomes, Samuel Umtiti i Lucas Digne, els nous fitxatges de la primera plantilla blaugrana, encara són de vacances i no s’incorporaran a la disciplina de Luis Enrique fins el dia 8 d’agost, només 48 hores abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa