Món Esport
El Barça dóna el tret de sortida al Nou Palau Blaugrana
  • CA

El FC Barcelona ha presentat oficialment la maqueta del Nou Palau Blaugrana, el pavelló on les seccions professionals del club entrenaran i competiran a partir de l’any 2019. El projecte, dissenyat pels despatxos d’arquitectes HOK (nord-americà) i TAC (català), comptarà amb 12.000 localitats, una pista annexa amb 2.000 cadires i una pista de gel. El cost total del projecte arriba fins els 90 milions d’euros i les obres han de començar l’estiu del 2017.

En un acte presentat pel periodista de TV3 i expert en bàsquet Jordi Robirosa, el club ha donat el tret de sortida a l’exposició permanent de l’Espai Barça, en la qual els socis i aficionats podran gaudir de les novetats referents a la construcció d’aquest Nou Palau Blaugrana i de l’evolució del Nou Camp Nou, pel qual hi haurà guanyador del concurs d’arquitectes aquest mateix mes. Robirosa ha volgut destacar un dels objectius principals d’aquesta obra, “que es converteixi en una nova icona de la ciutat de Barcelona”, a la vegada que “s’ha de mantenir i incrementar la màgia de l’actual Palau”.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també ha destacat que el Nou Palau “serà un Palau únic, innovador i una peça bàsica del projecte de l’Espai Barça. Ara no compleix totes les condicions, però ens ha donat molts èxits. Té un caliu molt especial i no volem renunciar-hi. Complirà tots els requisits per convertir-se en peça emblemàtica”.

El màxim dirigent de l’entitat blaugrana no ha dubtat en valorar la situació actual del club, tot i que ha insistit, com ha acostumat a fer durant les últimes intervencions públiques, a avaluar com a “bona” la situació econòmica, tot i els problemes amb el deute: “Si som on som, si podem tirar endavant l’Espai Barça és gràces a la bona situació econòmica del club i pels èxits esportius. Hem d’aprofitar el moment.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa