Món Esport
El Barça descarta el fitxatge de Gabigol
  • CA

Gabriel Barbosa, més conegut com Gabigol, va estar a una distància molt curta de signar amb la Juventus de Torí ara fa uns dies, sobretot abans de la contractació de Gonzalo Higuaín pel conjunt de l’antiga capital del regne d’Itàlia.

 

La idea del director esportiu de l’equip bianconeroGiuseppe Marotta, era incorporar el davanter brasiler de 19 anys aquest mateix estiu, fitxant-lo de Santos per una quantitat propera als 23 milions d’euros i fent-lo créixer al costat de davanters contrastats com Paulo Dybala i Mario Mandzukic, els teòrics titulars -abans de l’arribada d’Higuaín- de Massimiliano Allegri.

 

La sortida de Morata en direcció el Reial Madrid facilitava l’operació d’entrada de Gabigol a Torí, però l’oportunitat de la Vecchia Signora de fitxar Higuaín, utilitzant els diners per la venda de Paul Pogba al Manchester United, ha fet virar el timó en una direcció totalment oposada. La davantera de la Juventus ha quedat tancadaamb el fitxatge del davanter argentí ex del Nàpols i el pressupost de l’entitat italiana per realitzar més incorporacions s’ha vist considerablement reduït.

  

  

Ara bé, malgrat la llibertat per negociar amb el jove davanter brasiler -sense la Juve pel mig-, el Barça no es planteja, segons ha pogut saber El Món, el fitxatge de Gabigol. Tot i tenir una opció preferencial pel golejador, pagada en el moment del traspàs de Neymar Jr a l’entitat catalana com a part de l’operació, els tècnics barcelonistes no estudien l’opció de vestir de blaugrana l’autor de cinc gols en el transcurs d’aquest campionat Brasileirao 2016, que va començar el passar mes de maig.

  

  

En aquests moments, Gabriel Barbosa comparteix concentració de la selecció brasilera amb Neymar Jr, amb qui disputarà els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro a partir del proper 5 d’agost, pendent d’un futur que es podria resoldre aquest mateix mes. Tot i això, Gabigol no té pressa i sap que les ofertes seguiran arribant. D’equips interessants no n’hi falten. La negociació amb la mateixa Juventus segueix oberta, malgrat tenir la porta de l’equip italià pràcticament tancada.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa