Món Esport
El Barça derrota “la galaxia” madridista i recupera el lideratge
  • CA

La cara seriosa de Cristiano Ronaldo i els aficionats madridistes marxant de l’estadi Santiago Bernabéu deu minuts abans del final del partit han estat els símbols de la derrota. La celebració col·lectiva dels gols de Messi i de Pedro i, al final del partit, la rotllana dels jugadors del Barça en cercle saltant, la imatge de la victòria.

Els blaugranes han sortit a jugar el derbi com si fos una final i aplicant una bona defensa, un joc ordenat i amb encert a porteria han aconseguit davant l’etern rival aconseguir tres punts i recuperar el lideratge de la Lliga.

El primer gol del Barça ha arribat de l’home més temible, Leo Messi, que en el minut 32 ha aprofitat molt bé una passada magistral de Xavi. El segon, ja a la segona part, s’ha produït en el minut 56, quan el canari Pedro ha superat Casillas també després d’una passada interior del noi de Terrassa.

Aquesta nit el Barça per primera vegada a la seva història ha guanyat el Real Madrid a casa per segon any consecutiu i ha fet un pas molt important per revalidar el títol de Lliga. El planter s’ha acabat imposant a un Madrid galàctic de 260 milions d’euros.

Celebració a Canaletes

I per això els aficionats han volgut celebrar la victòria a Canaletes. Unes 3.000 persones s’han aplegat a partir de les dotze de la nit i fins a la tres de la matinada a la tradicional font. La celebració, acompanyada dels tradicionals càntics contra el gran rival i força petards i coets, s’ha desenvolupat sense incidents remarcables i només s’ha hagut de tallar durant dues hores i mitja el trànsit del carrer Pelai amb la plaça Catalunya. Un ampli dispositiu de Policia Local, Mossos d’Esquadra i serveis sanitaris han vetllat per la seguretat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa